Denné menu
Jedálny lístok - cena menu 6,90 €
Pondelok 3.11.2025
Polievky 0,3l
KURACÍ VÝVAR S REZANCAMI, KELOVÁ S MAJORÁNKOU, CHLIEB
Hlavné jedlo 350g
A. HUGÁNSKE KAPUSTOVÉ HALUŠKY S ÚDENOU KRKOVIČKOU, SLANINKA, CIBUĽKA - pôvod mäsa SK
B. VAŽECKÁ POCHÚŤKA, ZEMIAKOVÉ PLACKY, ZELENINOVÁ OBLOHA - pôvod mäsa SK
C. KURACIE STRIPSY, HRANOLKY, BYLINKOVÝ DRESING - pôvod mäsa CZ
D. VYPRÁŽANÝ KURACÍ REZEŇ, ZEMIAKOVÝ ŠALÁT S MAJONÉZOU - pôvod mäsa CZ
Utorokok 4.11.2025
Polievky 0,3l
VÝVAR Z KOHÚTA, DRŽKOVÝ GULÁŠ, CHLIEB
Hlavné jedlo 350g
A. PYTLIACKY JÁGEREK, RYŽA, HRANOLKY, KYSLÁ UHORKA - pôvod mäsa SK
B. NÓRSKY LOSOS NA LOŽKU GRILOVANEJ ZELENINY, HRANOLKY, SMOTANOVÁ OMÁČKA - pôvod mäsa DE
C. BRAVČOVÝ REZEŇ XXL, ZEMIAKOVÝ ŠALÁT S MAJONÉZOU - pôvod mäsa SK
D. FAZUĽOVÝ VRCHÁRSKY PRÍVAROK, PEČENÁ KLOBÁSA, VOLSKÉ OKO - pôvod mäsa SK
Streda 5.11.2025
Polievky 0,3l
VÝVAR S MRVENIČKOU, ZEMIAKOVÁ ZÁHORÁCKA KULAJDA, CHLIEB
Hlavné jedlo 350g
A. PEČENÁ MODRANSKÁ KAČICA S MASLOVÝM VÝPEKOM, ZEMIAKOVÁ KAŠA, ZELENINOVÁ OBLOHA - pôvod mäsa SK
B. PASTIERSKY SYR, HRANOLKY, TATÁRSKA OMÁČKA
C. BRAVČOVÝ REZEŇ XXL, ZEMIAKOVÝ ŠALÁT S MAJONÉZOU - pôvod mäsa SK
D. JAHŇACÍ PERKELT S HALUŠTIČKAMI, BARANÍ ROH, KYSLÁ SMOTANA - pôvod mäsa CZ
Štvrtok 6.11.2025
Polievky 0,33l
SLEPAČÍ VÝVAR, REZANCE, ZABÍJAČKOVÁ KAPUSTNICA, CHLIEB
Hlavné jedlo 350g
A. VYPRÁŽANÉ BRYNDZOVÉ PIROHY, KYSLÁ SMOTANA, BRYNDZA, ZÁKVAS, 0,2L
B. MARINOVANÝ KURACÍ STEAK SO SYROVOSMOTANOVOU OMÁČKOU, RYŽA, HRANOLKY - pôvod mäsa SK
C. HOREHRONSKÝ PREKLADANEC, BRAVČOVÉ PLIECKO, CIBUĽA, SLANINA, VARENÝ ZEMIAK, 0,2L ZÁKVAS - pôvod mäsa SK
D. VYPRÁŽANÝ BRAVČOVÝ REZEŇ XXL, VARENÉ ZEMIAKY S MASIELKOM, ZELENINOVÁ OBLOHA - pôvod mäsa SK
Piatok 7.11.2025
Polievky 0,3l
SLEPAČÍ VÝVAR S REZANCAMI, FAZUĽKOVÁ ZO ZELENÝCH STRUKOV, CHLIEB
Hlavné jedlo 350g
A. BAČOVSKÝ REZEŇ, VARENÉ ZEMIAKY, ZELENINOVÁ OBLOHA - pôvod mäsa SK
B. VYPRÁŽANÝ BRAVČOVÝ REZEŇ XXL, VARENÉ ZEMIAKY, ZELENINOVÁ OBLOHA - pôvod mäsa SK
C. OPLNENÁ KURACIA ROLKA S JEMNOU MASLOVOU OMÁČKOU, RYŽA, HRANOLKY, KOMPÓT - pôvod mäsa CZ
Jedálny lístok zostavil Erik Duhan
Šéfkuchár: Matej a Rado a Erik.
Tel.: 0905 340308
Otvorené!!! Sobota, nedeľa - výber z jedálneho lístka priamo v reštaurácii.
Zoznam alergénov: sú vypísané v ponuke jedálného lístka.
www.motostop.sk e.mail: motorest@motostop.sk FB:Motorstop Erik Duhan