Denné menu

Jedálny lístok - cena menu 5,50 €

Pondelok 20.3.2023 až piatok 24.3.2023 od 10:00 hod. do 13:00hod.


Polievky 0,4l
Slepačí vývar s rezancami, bryndzová s mrveničkou, šalátová jarná na kyslo, frankfurtská s párkom, chlieb, čínska ostrokyslá


Hlavné jedlo
A. Chrumkavé kuracie stehno na Wook zelenine, kari ryža - pôvod mäsa HU
B. Plnená palacinka s mletým mäsom a syrom so syrovou omáčkou, varené zemiaky, zeleninová obloha - pôvod mäsa SK
C. Vyprážaný bravčový - kurací rezeň XXL, zemiakový šalát s majonézou - pôvod mäsa SK
D. Bavorská pečená  krkovička na grilovanej zelenine, maslový výpek, tyrolský zemiak - pôvod mäsa SK
E. Kapustové, bryndzové, smotanovosyrové halušky - pôvod mäsa SK
F. Mexický guláš Puritos chilli, pikantné zemiakové placky, zeleninová obloha - pôvod mäsa SK
G. Bačovský bravčový rezeň, zemiaková kaša, zeleninová obloha - pôvod mäsa SK
H. Lievance so smotanovým krémom so zmesou ovocia
 

Menu špeciál 6,90 €
A. Honelnícke pečené jahňacie koleno s cesnakovosmotanovou omáčkou, tlačený zemiak s orestovanou cibuľkou - pôvod mäsa SK
B. Bosnianský rezeň XXL plnený bryndzou, varené zemiaky s maslom, obloha - pôvod mäsa SK
 



Pondelok 27.3.2023 až piatok 31.3.2023 od 10:00 hod. do 13:00hod.


Polievky 0,4l
Tyrolský vývar, špecle, gazdovská fazuľovica, držková, chlieb, rascová s vajíčkom, gazdovská kapustnica s krúpami, chlieb


Hlavné jedlo
A. Plnená paprika s paradajkovou omáčkou, knedlík - pôvod mäsa SK
B. Vyprážaný bravčový - kurací rezeň, zemiakovocibuľkový šalát - pôvod mäsa SK
C. Kuracie nugetky so syrovou omáčkou, farfale - pôvod mäsa CZ
D. Bratislavské pliecko, kolienka - pôvod mäsa SK
E. Kapustové, bryndzové, smotanovosyrové halušky - pôvod mäsa SK
F. Vyprážaný hermelín, varené zemiaky, kyslá smotana
G. Furmanský rezeň v haruli, opekané zemiaky, zeleninová obloha - pôvod mäsa SK
H. Francúzske zemiaky, cvikľa - pôvod mäsa SK
 

Menu špeciál 6,90 €
A. Jelení roast beef na rozmaríne s maslovou omáčkou, zemiakové dukáty - pôvod mäsa SK
B. Záhorácke kačacie stehno na čiernom pive s brusnicami, zemiakové maslové pyré - pôvod mäsa HU

 



Jedálny lístok zostavil Erik Duhan
Šéfkuchár: Matej a Rado a Erik.
Tel.: 0905 340308
Otvorené!!! Sobota, nedeľa - výber z jedálneho lístka priamo v reštaurácii.

 



Zoznam alergénov: sú vypísané v ponuke jedálného lístka.
www.motostop.sk e.mail: motorest@motostop.sk FB:Motorstop Erik Duhan

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. x