Denné menu

Jedálny lístok - cena menu 3,50 €
Motorstop Zadné Halny, Erik Duhan
Jedálny lístok - cena menu 3,50 €
Motorstop Zadné Halny, Erik Duhan
   
Pondelok - 15.04.2019: Pondelok - 22.04.2019:
Bavorský silný hovädzí vývar, špecle, 2ks chlieb Sviatok zatvorené.
1. Sviečková na smotane, knedlík 350g - pôvod mäsa SK Veľkonočný pondelok.
2. Hydinové drobky na smotane, ryža, hranolky 350g - pôvod mäsa SK  
   
Utorok - 16.04.2019: Utorok - 23.04.2019:
Fazuľková jarná zo zelených strukov na kyslo, 2ks chlieb Šalátová jarná, 2ks chlieb
1. Staroslovanské rebierko s kapustovými haluštičkami 350g - pôvod mäsa SK 1. Kuracie soté, ryža, hranolky, zeleninová obloha 350g - pôvod mäsa CZ
2. Jahňacie stehno na medveďom cesnaku, opekané rascové zemiačky, obloha 350g - pôvod mäsa HU 2. Bryndzové pirohy so slaninou a kyslou smotanou, 0,2l zákvas 350g - pôvod mäsa SK
   
Streda - 17.04.2019: Streda - 24.04.2019:
Goralská kapustnica s krúpkami, 2ks chlieb Bravčový guláš, 2ks chlieb 0,4l
1. Hovädzie stehno v kôprovej paradajkovej omáčke, knedlík 350g - pôvod mäsa SK 1. Farmárske hovädzie so zelenou fazuľou, slovenská ryža, kyslá uhorka 350g - pôvod mäsa SK
2. Francúzske zemiaky, obloha s červenou repou 350g - pôvod mäsa SK 2. Vyprážaná aljašská treska, varené maslové zemiaky, kompót 350g - pôvod mäsa DE
   
Štvrtok - 18.04.2019: Štvrtok - 25.04.2019:
Rascová s vajíčkom, 2ks chlieb Zeleninová s mrveničkou, 2ks chlieb 0,4l
1. Bratislavské pliecko s kolienkami 350g - pôvod mäsa SK 1. Bosniacky plnený bravčový rezeň s bryndzou v trojobale, pečený zemiak v šupke, dressing z medvedieho cesnaku - pôvod mäsa SK
2. Maďarský guláš extra, knedlík - pôvod mäsa SK 2. Pečený bravčový bôčik, dusená kapusta, knedlík 350g - pôvod mäsa SK
   
Piatok - 19.04.2019: Piatok - 26.04.2019:
Otvorené. Hrachová s klobásou, chlieb 0,4l
Denné menu nevaríme. 1. Bravčový steak s volským okom, varené maslové zemiaky, obloha 350g - pôvod mäsa SK
Môžete si vybrať z jedálného lístka. 2. Africký sumec na spôsob maroko s grilovanou zeleninou, zemiakové pyré 350g . pôvod mäsa DE
   
Jedálny lístok zostavil: Erik Duhan
Šéfkuchár: Maťo Horváth & Maťo Štulajter & Erik Duhan
Objednávky na obedové menu prosíme deň vopred: 0905 340 308
Zoznam alergénov: sú vypísané v ponuke jedálneho lístka.
www.motostop.sk e.mail: motorest@motostop.sk FB: Motorstop Erik Duhan
Alergény sú uvedené na hlavnom jedálnom lístku!!!
Jedálny lístok zostavil: Erik Duhan
Šéfkuchár: Maťo Horváth & Maťo Štulajter & Erik Duhan
Objednávky na obedové menu prosíme deň vopred: 0905 340 308
Zoznam alergénov: sú vypísané v ponuke jedálneho lístka.
www.motostop.sk e.mail: motorest@motostop.sk FB: Motorstop Erik Duhan
Alergény sú uvedené na hlavnom jedálnom lístku!!!

 

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. x