Denné menu

Pondelok - 06.04.2020: Otvorené od 09:00h do 14:00h
Utorok - 07.04.2020: Otvorené od 09:00h do 14:00h
Streda - 08.04.2020: Otvorené od 09:00h do 14:00h
Štvrtok - 09.04.2020: Otvorené od 09:00h do 14:00h
Piatok - 10.04.2020: Denné menu nevaríme! Zatvorené.

Počas celého týždňa výber jedál v cene menu 3,99 €

Rozvoz denného menu v Brezne - hotovosť, stravné lístky.

Polievky: Kurací vývar 0,4l, šošovicová 0,4l, cesnaková s krutónom 0,4l, držková 0,4l, kapustnica 0,4l

Hlavné jedlá:
1. Sviečková na smotane s brusnicami - pôvod mäsa SK
2. Segedínsky guláš z bravčového mäsa - pôvod mäsa SK
3. Vyprážaný kurací - bravčový rezeň, zemiakový šalát s majonézou - pôvod mäsa SK-CZ
4. Kurací steak s jemnou smotanovohríbovou omáčkou - pôvod mäsa CZ
5. Vyprážaný syr, tatárska omáčka, kečup
6. Kapustové a bryndzové, smotanové halušky
7. Baraní perkelt, halušky - pôvod mäsa SK
8. Vodňanské pečené morčacie prsia, dusená červená kapusta - pôvod mäsa SK
9. Sedliacka kapsa - kuracie prsia plnené bryndzou v trojobale - pôvod mäsa SK
10. Farfalle s kuracími nugetkami so syrovou omáčkou - pôvod mäsa SK

Prílohy: Varené zemiaky, ryža, hranolky, knedlík, opekané zemiaky
 

Prílohy a polievky sú v cene menu.

 

Jedálny lístok zostavil: Erik Duhan
Objednávky na obedové menu prosíme od 9:00h do 14:00h
Tel.: 0905 340 308
Alergény sú uvedené na hlavnom jedálnom lístku!!!


 

Jedálny lístok - cena menu 3,99 €
Motorstop Zadné Halny, Erik Duhan
Jedálny lístok - cena menu 3,99 €
Motorstop Zadné Halny, Erik Duhan
   
Pondelok - 02.03.2020: Pondelok - 09.03.2020:
Zeleninová s haluštičkami, chlieb, čínska ostrokyslá Rascová s vajcom, chlieb
1. Mäso troch farieb na lôžku ryžových rezancov, zeleninová obloha 350g - pôvod mäsa CZ, SK, HU 1. Zabíjačkový tanier, varený zemiak, opečená cibuľa so slaninou 350g - pôvod mäsa SK
2. Baraní perkelt, maslové halušky, baraní roh, kyslá smotana 350g - pôvod mäsa SK 2. Vyprážaný syr, hranolky, tatárska omáčka - kyslá smotana 350g
   
Utorok - 03.03.2020: Utorok - 10.03.2020:
Zemiaková na kyslo s hubami, chlieb, čínska ostrokyslá Hrachová s klobásou, 2ks chlieb
1. Mäsové guľky s paradajkovou omáčkou, knedlík 350g - pôvod mäsa SK 1. Hovúdzie stehno a brezákoch, zemiaková kaša, kyslá uhorka 350g - pôvod mäsa CZ
2. Zapekaný slovanský bochník, krkovička, dressing, baraní roh, obloha 350g - pôvod mäsa SK 2. Sedliacke kapustové halušky s údeným plieckom 350g - pôvod mäsa SK
   
Streda - 04.03.2020: Streda - 11.03.2020:
Karfiolová na kyslo, chlieb, čínska ostrokyslá Frankfurtská s párkom, 2ks chlieb
1. Bačovský rezeň, varené zemiaky s maslom, zeleninová obloha 350g - pôvod mäsa SK 1. Belehradský rezeň, čalamáda 350g - pôvod mäsa SK
2. Vyprážaná aljašská treska pravá, maslové zemiaky, broskyňový kompót 350g - pôvod mäsa NO 2. Bryndzové halušky, 0,2l mlieko 350g - pôvod mäsa SK
   
Štvrtok - 05.03.2020: Štvrtok - 12.03.2020:
Fazuľková jarná so zelených strukov, chlieb Tyrolský jahňací vývar, špecle, 2ks chlieb
1. Bravčový XXL steak s hríbykami a jemnou smotanovou omáčkou, pečené zemiaky s rascou, zeleninová obloha 350g - pôvod mäsa SK 1. Horehronský kurací rezeň, ryža, zemiakové krokety 350g - pôvod mäsa SK
2. Goralský jágerek, pečené zemiaky, paradajkovouhorkový šalát 350g - pôvod mäsa SK 2. Baraní perkelt, baču Demetera, maslové halušky, kyslá smotana, baraní roh 350g - pôvod mäsa SK
   
Piatok - 06.03.2020: Piatok - 13.03.2020:
Jahňací guláš, chlieb, čínska ostrokyslá Oravská krúpková s údeninou, 2ks chlieb
1. Sviečková na smotane, knedlík 350g - pôvod mäsa SK 1. Ttelgártsky rezeň z morčacieho stehna, tlačený zemiak s maslom 350g - pôvod mäsa SK
2. Rizoto s kúskami lososa a zeleninou, uhorkový šalát 350g - pôvod mäsa NO 2. Vodňanské kačacie prsia na medovošípkovej omáčke, zemiakový knedlík 350g - pôvod mäsa CZ
   
Jedálny lístok zostavil: Erik Duhan
Šéfkuchár: Maťo Horváth & Maťo Štulajter & Erik Duhan
Objednávky na obedové menu prosíme deň vopred: 0905 340 308
Zoznam alergénov: sú vypísané v ponuke jedálneho lístka.
www.motostop.sk e.mail: motorest@motostop.sk FB: Motorstop Erik Duhan
Alergény sú uvedené na hlavnom jedálnom lístku!!!
Jedálny lístok zostavil: Erik Duhan
Šéfkuchár: Maťo Horváth & Maťo Štulajter & Erik Duhan
Objednávky na obedové menu prosíme deň vopred: 0905 340 308
Zoznam alergénov: sú vypísané v ponuke jedálneho lístka.
www.motostop.sk e.mail: motorest@motostop.sk FB: Motorstop Erik Duhan
Alergény sú uvedené na hlavnom jedálnom lístku!!!

 

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. x